ESCOLA DE PARES


El dia 25 de Novembre, dimarts, la comissió de Medi Ambient del centre, en col.laboració amb l'AMIPA i Mallorca Recicla han organitzat una trobada per realitzar activitats entorn a la decoració nadalenca utilitzant el reciclatge de residus com a recurs material. Serà a partir de les 16:00 hores i a les instal.lacions del centre. Estau tots convidats, és una bona oportunitat per conviure i compartir un temps productiu i important amb els vostres infants. Gràcies.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

EN VA AGRADA MOLT, GRACIES ROSA

Anònim ha dit...

EN VA AGRADA MOLT, GRACIES ROSA

Anònim ha dit...

EN VA AGRADA MOLT, GRACIES ROSA

Anònim ha dit...

Hola Pau! a mi també em va agradar molt participar en aquest taller, la veritat és que vàreu fer coses precioses amb tot aquell grapat de material. Vull aprofitar aquest moment per agrair la vostra participació i col.laboració en la recollida de material i també donar les gràcies als vostres pares i/o amics per participar en el taller, així com als vostres tutors per animar-vos i per fer una previsió dels que seríem.

Com veus Pau això ha estat possible gràcies a tots nosaltres. Fins aviat!!!!

Si voleu veure unes imatges precioses de les nostres illes, pròximament a la pàgina web de la nostra escola hi haurà un Power Point perquè disfruteu una mica. Això és ca nostra, l'hem de cuidar.

GRÀCIES.